Η Αδαμαντία Κωνσταντοπούλου γεννήθηκε και μεγάλωσε στην Καλαμάτα (Πελοπόννησος, Νομός Μεσσηνίας).
Το 2007 ξεκίνησε την σχολή μαγειρικής τέχνης, από την οποία αποφοίτησε με επιτυχία. Στην πορεία της καριέρας της εργάστηκε σε μεγάλα ξενοδοχεία και εστιατόρια της πόλης και της ευρύτερης περιοχής, καθώς και της Κρήτης και της Θεσσαλονίκης. Ένα από τα μεγάλα ξενοδοχεία στην επαγγελματική της πορεία ήταν και το Costa Navarino, ένα luxury resort και ένα από τα καλύτερα resort στον κόσμο. Είχε την τιμή και τη χαρά να εργαστεί εκεί απο την έναρξη λειτουργίας του resort το 2010.
Με πολλές συνεργασίες, διαφορετικά εστιατόρια, καινούργιες τεχνικές, νέα δημιουργικά αλλά και παραδοσιακά πιάτα. Επίσης, κατά τη διάρκεια της καριέρας της, δίδαξε ως καθηγήτρια μαγειρικής σε δημόσια ΙΕΚ της πόλης. Με την πολυετή πείρα στο χώρο της εστίασης και με τη συνεχή γνώση και αγάπη για την δουλειά της, βάζει την δική της πινελιά και γεύση στο πιάτο σας.
Έχει ετοιμάσει για εσάς μια ξεχωριστή εμπειρία, ένα “home fine dining”, με ιδιαίτερες παρασκευές, γεύσεις και αρώματα που θα ευχαριστήσουν κάθε ουρανίσκο.

Η ίδια και η ομάδα της θα σας εκπλήξουν ευχάριστα με την εξυπηρέτησή τους, έτσι όπως αρμόζει σε κάθε περίσταση.