Αναλυτικές Πληροφορίες Παρεχόμενων Υπηρεσιών

Σε κάθε πριβέ δείπνο που οργανώνει η chef Αδαμαντία Κωνσταντοπούλου, ισχύουν τα κάτωθι.

1. Μεταφορά: Η μεταφορά των πρώτων υλών γίνεται με αυτοκίνητο βαν που πληροί όλες τις απαραίτητες προδιαγραφές. Το όχημα ελέγχεται τακτικά από την υγειονομική υπηρεσία για να διασφαλίζεται η υγιεινή και η ασφάλεια.

2. Αποθήκευση τροφίμων: Τα προϊόντα που θα χρησιμοποιηθούν για το δείπνο σας αποθηκεύονται προσεκτικά κατά τη μεταφορά. Τοποθετούνται σε ψυγείο-box για να διατηρήσουν τη φρεσκάδα τους. Επιπλέον, χρησιμοποιούνται σακούλες κενού (vacuum) και γαστρονόμ για την διατήρηση της ποιότητας των συστατικών.

3. Σκεύη και εργαλεία: Η chef είναι πλήρως εξοπλισμένη με ένα ολοκληρωμένο σετ σκευών και εργαλείων για τη δημιουργία της γευστικής εμπειρίας. Αυτό περιλαμβάνει:

– Σερβίτσια πιάτων.
– Μαχαιροπίρουνα.
– Ποτήρια νερού.
– Ποτήρια κρασιού.
– Ποτήρια ανάλογα με την περίσταση του μενού (π.χ σαμπάνιας).
– Πετσέτες σερβιρίσματος.
– Σουπλά.
– Χαρτοπετσέτες.
– Κατάλογος μενού (μενού επιλογής σας).
– Παγοκύστες μπουκαλιών κρασιού ή σαμπάνιας.
– Σκεύη που θα χρειαστούν για το μαγείρεμα (κατσαρόλες,τηγάνια, κουτάλες, τσιμπίδες, μπασίνες, κουτάλια κτλ.).
– Σκεύη που θα χρειαστούν κατα την μεταφορά (γαστρονόμ, μποξ κτλ.).

4. Προσωπικό: Ανάλογα με τον αριθμό των καλεσμένων, παρέχεται το κατάλληλο προσωπικό για την διασφάλιση της ομαλής εξέλιξης του δείπνου σας. Το προσωπικό, με βάση των αριθμό των ατόμων, περιλαμβάνει:

– Σεφ: Προσωπική επίβλεψη και προετοιμασία του μενού.
– Μάγειρες/Βοηθοί: Θα υπάρχει επιπλέον προσωπικό για υποστήριξη στη διαδικασία μαγειρέματος.
– Σερβιτόροι: Εκπαιδευμένοι σερβιτόροι θα είναι διαθέσιμοι για να εξυπηρετήσουν τους καλεσμένους και να καλύψουν τις ανάγκες τους.

5. Πρόσθετες Υπηρεσίες: Εκτός από γαστρονομικές υπηρεσίες, υπάρχει και η δυνατότητα συμπληρωματικών υπηρεσιών:

– Μπάρμαν: Επαγγελματίας μπάρμαν για την προετοιμασία κοκτέιλ και ποτών.
– Μουσικοί: Επαγγελματίες μουσικοί για να δημιουργήσουν μια ευχάριστη ατμόσφαιρα κατά τη διάρκεια του δείπνου.
– Επιλογή κρασιού: Βοήθεια στην επιλογή και το συνδυασμό κρασιών με το μενού.
– Πούρα: Μια επιλογή από πούρα για να απολαύσουν οι επισκέπτες μετά το γεύμα.

Στόχος είναι η παροχή μιας ολοκληρωμένης και εξατομικευμένης εμπειρίας για να καλύψει τις γαστρονομικές σας ανάγκες, εξασφαλίζοντας άνεση, ποιότητα και απόλαυση καθ’ όλη τη διάρκεια του δείπνου.